​Η 28χρονη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή μας συστήνει την αδελφή της, Άννυ!

klelia.jpg
Η Κλέλια που είναι ένα από τα φαβορί του Dancing with the stars 4, εξομολογείται ότι μοιάζουν πάρα πολύ με την δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της.

Η Άννυ είναι συναθλήτρια της Κλέλιας και ποζάρει μαζί με την αδερφή της, ενώ είπαν ότι έχουν το ίδιο γούστο στους άντρες!

«Θαυμάζω πάρα πολύ την Άννυ, όχι μόνο επειδή κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003 στη Βουδαπέστη, στο ατομικό, πήρε την 8η θέση στο στεφάνι, κάτι που είναι τεράστια επιτυχία για μια Ελληνίδα, αλλά και γιατί από 12 ετών και για τρία χρόνια ζούσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να προπονείται. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της», δήλωσε η Κλέλια.

klelia1.jpg
«Δεν θα ξεχάσω το 2004, λίγο πριν πάω στο Ολυμπιακό Χωριό, που μου έκανε δώρο ένα αρκουδάκι και στην κάρτα έγραφε: "Να ξέρεις ότι είμαι �� μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και ότι είσαι καλύτερη αθλήτρια από εμένα". Μου έδωσε πολλή δύναμη. Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι ότι όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να την έχουν αδελφή τους. Οι μοναδικοί μας καβγάδες ήταν επειδή ήθελα να παίρνω τα παιχνίδια της. Μόνο για τις κούκλες έχουμε μαλώσει. Ήταν πολύ τακτική, πρόσεχε τις κούκλες της και δεν με άφηνε να πλησιάζω το κουκλόσπιτο της Barbie, γιατί φοβόταν ότι θα της το καταστρέψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω αδελφή μου την Κλέλια», τόνισε η Άννυ.