Το πρώτο του αποκλειστικό, που του άνοιξε διάπλατα και τις πόρτες της δημοσιογραφίας περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας. Το αποκλειστικό αυτό δεν ήταν άλλο από μια μισάωρη συνέντευξη του Γ. Κοσκωτά την εποχή του μεγάλου σκανδάλου, κι όταν εκείνος ήταν είκοσι χρονών.

«Ήταν το ’89 και δούλευα στο New Channel. Τότε με έχρισαν δικαστικό συντάκτη, όμως υπήρχαν κλίκες. Η κλίκα λοιπόν του δικαστικού συναντιόταν σε μια αίθουσα στα δικαστήρια. Πήγα λοιπόν κι εγώ εκεί, τους είπα ποιος είμαι και με έδιωξαν», είπε ο παρουσιαστής.

Όμως ήταν αρκετά τυχερός γιατί κατά λάθος μπήκε στα δικαστήρια από μια άλλη πόρτα, από την οποία μπήκε και ο Κοσκωτάς, ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι τον περίμεναν από αλλού.

«Μπήκα από μια πόρτα και από εκεί πέρασε και ο Κοσκωτάς. Τον πλησίασα, πιτσιρικάς τότε και μου έδωσε μια μισάωρη συνέντευξη. Γύρισα στο κανάλι και είπα στους προϊσταμένους μου ότι είχα δηλώσεις Κοσκωτά και δεν με πίστευαν μέχρι που είδαν την κασέτα. Μετά έπαιξε πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και εγώ φυσικά φούσκωσα από περηφάνια», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το video…