Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ναταλία Γερμανού να χωρίζει με τον Μάνο Ιωάννου σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ξέσπασε για δεύτερη φορά κατά της παρουσιάστριας, μόνο που το έκανε… με αγάπη όπως είπε!

Ο παρουσιαστής, ένιωσε «δικαιωμένος» που την συμβούλεψε μέσω της εκπομπής ν΄αποφεύγει τους δημόσιους χαριεντισμούς με τον καλό της, εξηγώντας το γιατί:

«Εγώ γιατί έλεγα ότι δεν είναι ωραίο να φιλιέται δημόσια με γλωσσόφιλα. Αν κατασταλάξει ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής της, να βγει και να κάνει ο,τι θέλει. Αν χωρίσει όμως μαζί του ή γίνεται μια ατασθαλία, γιατί να έχει χρεωθεί δημόσια έναν φλογερό έρωτα; Σπίτι σου, κρεμάσου και από τον πολυέλαιο! Απλά λέω να μην το χρεώνεται δημόσια!»

  • Όταν δε τον ρώτησαν ποιος πιστεύει ότι γίνεται πιο πολύ ρόμπα με αυτό, η Ναταλία ή ο Μάνος, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε:

«Για μένα η Ναταλία γίνεται ρόμπα. Μια εικόνα… χίλιες λέξεις!»

  • Τέλος, τόνισε για να μην παρεξηγηθεί, πως «η Ναταλία Ναταλία ξέρει πολύ καλά, ότι αυτά τα λέω με αγάπη».

Για όσους πάντως «ανησυχείτε» για το αν χωρίζουν παρουσιάστρια και ηθοποιός, να σας ενημερώσουμε πως ο Θέμης Γεωργαντάς επιβεβαίωσε on air το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr και του Βαγγέλη Θεοδώρου, στον οποίο έκανε αποκλειστική δήλωση η Ναταλία Γερμανού, ότι δεν χωρίζει με τον Μάνο Ιωάννου.

Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα ο Θέμης, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς, πως όντως υπήρξε καυγάς και κρίση, αλλά αυτό έγινε πριν μια εβδομάδα και πλέον όλα είναι καλά, μια�� και το ζευγάρι σχεδιάζει να φύγει το Σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.