Τελειωμό δεν έχει η κόντρα του Μάκη Πουνέντη και του Γιώργου Λιανού, που άρχισε με την δήλωση του τραγουδιστή πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός του είχε ρίξει «μπλόκο» προ ε��ών!

«Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Γιώργος, ο “Ρυθμός” ήταν το νούμερο ένα ραδιόφωνο. Όλοι οι καλλιτέχνες ήθελαν να ακούγονται εκεί τα τραγούδια τους και, φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Επιπλέον, ο ρόλος μου ως διευθυντής του σταθμού δεν ήταν να παίζω τα τραγούδια της “Heaven”. Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες», λέει ο Μάκης σε συνέντευξή του στο «Εγώ Weekly», και τονίζει πως δεν υπάρχει προσωπικό θέμα με τον Γιώργο Λιανό, αλλά τότε είχε εκτιμήσει ότι δεν μπορεί να παίζει και το δικό του τραγούδι.

Σχολιάζοντας την δήλωση Πουνέντη, ο τραγουδιστής είπε στην «Το Πρωινό»: «έχει ξεχάσει ότι, εκτός από διευθυντής του “Ρυθμού”, ήταν και της “Ηeaven”, oπότε προωθούσε όλα τα κομμάτια που πλήρωνε για να βγούνε, μεταξύ των οποίων και το δικό μου CD. Του είπα “μα γιατί δεν παίζεις το δικό μου;” και μου απάντησε “αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα έβγαζα καν το CD», συνέχισε ο Γιώργος και «κάρφωσε» ακόμα μία φορά τον Μάκη, λέγοντας πως όλοι οι καλλιτέχνες της «Heaven» έκαναν πρώτη μετάδοση στον «Ρυθμό», εκτός από εκείνον!