Νεύρα, πολλά νεύρα είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Μην είναι τα απόνερα της πανσελήνου που την επηρεάζουν ακόμα; Μην είναι η δικαστική διαμάχη με τον πρώην που δεν λέει να τελειώσει; Πάντως τη νύφη την πλήρωσε η Αντωνία Καλλιμούκου.

Ήταν η ώρα που η Κατερίν�� Ζαρίφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έπαιζαν το γνωστό παιχνίδι με τα τραγούδια, με την Ελένη να δείχνει έντονα ενοχλημένη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται αυτή τη φορά να κάνει τον διαιτητή.

Εκεί λοιπόν που τραγουδούσαν, η Αντωνία έστελνε μηνύματα με το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να εκνευρίσει ακόμα περισσότερο το Λενιώ.

«Βρε παιδιά, κάντε λίγη ησυχία γιατί ενοχλείτε την Αντωνία. Τόση ώρα στέλνει μηνύματα με το κινητό της. Αντωνία μου θέλεις να ανέβεις πάνω να τελειώσεις; Α… δεν θέλεις; Ε… κάτσε λίγο ακόμα», της είπε με ύφος η παρουσιάστρια και έκανε το κορίτσι να κατακοκκινίσει.

Στο τέλος δε, τα έβαλε και με τους υπόλοιπους γιατί δεν είχαν το νου τους στο παιχνίδι, ώστε να προσέχουν ποιος κέρδισε στο παιχνίδι.

«Τα βλέπετε που είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες; Όχι γιατί εγώ τα λαμβάνω τα mail κι εσείς είστε μια χαρά», είπε, υπονοώντας ότι μάλλον της κάνουν πολλά παράπονα οι τηλεθεάτριές της.

Δείτε το video…