Για την προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον Μανώλη Καραμολέγκο μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος περιέγραψε πως έζησε λεπτό προς λεπτό, την απαγωγή του επιχειρηματία:

«Την έζησα κι εγώ πάρα πολύ έντονα, γιατί από ένα σημείο και μετά ξέχασα την ιδιότητα μου, και πήγα στο σπίτι του φίλου και αδερφού μου. Και έζησα μαζί με την Ολυμπία και τον Ηλία, τη γυναίκα του και το γιο του και κάνα δυο-τρεις φίλους που συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ, την όλη ιστορία, μέχρι τη λήξη της και το αίσιο τέλος! Για μένα ήταν μια διαδικασία, που ξέχασα ότι είμαι δημοσιογράφος!»

  • Στη συνέχεια, ανέφερε και μερικές λεπτομέρειες για την ιστορία, λέγοντας:

«Τα μόνα που μπορώ να πω, είναι ότι η στιγμή που πήρε πια ο αστυνομικός υπηρεσίας από το τμήμα της Κερατέας και της είπε ότι τελείωσε η όλη ιστορία, η γυναίκα του δεν το πίστευε!»

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η οικογένεια του είχε ανη��υχήσει τόσο πολύ που ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι το βράδυ, και «παρακαλάγανε μέχρι τις 09:00 το πρωί, να είναι απαγωγή!»

Τόνισε δε, πως ο Μανώλης Καραμολέγκος «δούλευε μέχρι αργά μέσα στο εργοστάσιο. Δεν ήταν ο bon viveur επιχειρηματίας. Δεν είχε φρουρά και οδηγό. Ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι, και λίγα λέω!», καθώς και ότι μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του, «παρακαλούσε τους αστυνομικούς, ο απαγωγέας του να αντιμετωπιστεί επιεικώς, γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, ένα λάθος έκανε!»

  • Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε και σε όσους χαρακτήρισαν την απαγωγή… «γιαλαντζί»:

«Να έρθουν σε μένα να το πουν αυτό, που έζησα την ιστορία. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποιοδήποτε πως από τη στιγμή που πήγα στο σπίτι και έζησα λεπτό προς λεπτό την απελευθέρωση του, να ρωτήσουν εμένα αν ήταν γιαλαντζί απαγωγή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.