​Μια χυδαία επίθεση δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Εφετείο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης των Γερμενή – Ηλιόπουλου.

«Σας έχουμε δει, σας ξέρουμε έναν-έναν... Έρχονται κι άλλοι από πίσω, δεν θα γλιτώσετε... Στα παιδιά σας, ρε, στα παιδιά σας...» απειλούσαν οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τους δημοσιογράφους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης, της Ντίνας Τσουκαλά! Την ώρα που εκείνη βρισκόταν ζωντανά στον τηλεοπτικό «αέρα», μεταδίδοντας τις τελευταίες εξελίξεις της πετούσαν μπουκάλια, την έβριζαν και την απειλούσαν!

Η ίδια, όπως θα δείτε και στο βίντεο τρομαγμένη, συνέχισε να κάνει τη δουλειά της, παρά το φόβο για τη σωματική της ακεραιότητα, μεταδίδοντας το πόσο φορτισμένο ήταν το κλίμα την ώρα εκείνη, έξω από το Εφετείο.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής, όταν έφτασε στο Εφετείο ο Ηλίας Κασιδιάρης, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν, πριν προβεί σε δηλώσεις, να καταδικάσει την επίθεση του Σαββάτου!

Όμως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αντ’ αυτού κατήγγειλε τη στάση της Αστυνομίας, καθώς, όπως είπε, «απέσυρε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο πίσω από τις κάμερες, με στόχο, κάποιος κόσμος, δεν γνωρίζω ποιος, να δημιουργήσει κάποια "έκτροπα εντός εισαγωγικών", διότι δεν έγινε απολύτως τίποτα».

Τότε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι δημοσιογράφοι κατέβασαν τα μικρόφωνα και απομακρύνθηκαν!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...