Ποιός είδε την Αγγελική Νικολούλη και δεν... έσπευσε να κρυφτεί στην τελευταία της εκπομπή, καθώς η παρουσιάστρια ξέσπασε on air και άρχισε να ζητά μέχρι και... απολύσεις!

«Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια σε αυτή την ιστορία», είπε η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, τον οποίο χαρακτήρισε ειρωνικά... «αγνοούμενο» και κάλεσε τους συνεργάτες της να δείξουν εικόνες του γιατί η εκπομπή της είναι για ανθρώπους που αγνοούνται.

Ανεβάζοντας τους τόνους, η Αγγελική Νικολούλη κατέληξε: «όταν δίνεις τέτοιον αγώνα για να συλλάβεις και να παραδώσεις στη δικαιοσύνη κάποιους σαν τη "17 Νοέμβρη", δεν έρχονται οι άλλοι οι έξυπνοι από τη δικαιοσύνη να ανοίξουν τα παραθυράκια για να τους βγάλουν έξω με άδεια. Αυτό είναι κραυγαλέο! Τους στέλνεις στις φυλακές και δεν έχεις μια ενημέρωση ότι κάνουν πάρτι και τους βγάζουν έξω και μετά σου λένε έλα εσύ ΕΛΑΣ να τους ξαναπιάσεις; Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πέσουνε κεφάλια με αυτή την ιστορία. Να τιμωρηθούν όλοι. Να απολυθούν, να διωχθούν από το χώρο! Έκανες λάθος κύριε; Λαδώθηκες; Έξω!».

Δες στο βίντεο το ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη