Για τη σχέση της με τον ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη μίλησε για πρώτη φορά η Μαρία Μπακοδήμου, εξηγώντας τι ήταν αυτό που την κέρδισε σ΄εκείνον:

«Ο σύντροφος μου είναι καλλιτέχνης. Έχει μια ματιά στη ζωή που ταιριάζει και με τη δική μου. Μπορούμε να μοιραστούμε μια ταινία ή ένα ωραίο θεατρικό και να μιλήσουμε γι΄αυτό. Μ΄αγγίζει περισσότερο το γεγονός ότι μοιραζόμαστε πράγματα που μας αγγίζουν την ψυχή. Και έχει και άλλα καλά η αλήθεια είναι, γιατί δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Έχει πάρα πολλή ασφάλεια και σιγουριά για τον εαυτό του, ώστε να μην νιώθει συμπλεγματικά όταν υποχωρεί σε ανασφάλειες μου.Το να νιώσει κάποιος ανασφαλής, να σε καμαρώνει να σε σέβεται, να μπορείς να πεις την ανασφάλεια, τη σαχλαμάρα, τη χαζομάρα και τη βλακεία σου, είναι μεγάλη ιστορία».

Το ζευγάρι, είναι μαζί περισσότερο από ένα χρόνο, και όπως εξομολογείται η παρουσιάστρια, ο σύντροφος της πλέον είναι ο πρώτος άνθρωπος τον οποίο θα πάρει τηλέφωνο αν της συμβεί κάτι.

  • Όσο για τη σχέση τους που έγινε γνωστή από τα περιοδικά;

«Εμένα αυτό που με πειράζει, είναι να δημοσιοποιηθεί μια σχέση που δεν είναι και δεδομένη, και δεν την έχεις αποφασίσει. Δεν είναι ωραίο να μην την ξέρουν τα παιδιά μου και να πηγαίνουν στο σχολείο και να τα ρωτάνε αν η μαμά σου τα έχει μ΄αυτόν ή τον άλλον. Αν όμως τα παιδιά γνωρίζουν τη σχέση αυτή, με βγάζει και από την δύσκολη θέση!»

  • Τέλος, μίλησε και για το μωρό του Φώτη Σεργουλόπουλου, το οποίο και θα βαφτίσει:

«Είναι ωραίο μωρό ο Γιωργάκης! Κάνει όλες τις μουτσούνες που κάνει ο Φώτης και θες να τον φας! Από την πρώτη στιγμή, όλο αυτό το περάσαμε μαζί! Ο Φώτης το είχε αποφασίσει. Ότι ήθελε να κάνει ένα παιδί και να το μεγαλώσει. Είχε ανάγκη να δώσει αγάπη.Είναι από τους γονείς που αισθάνεται πολύ υπεύθυνος γι΄αυτό που του συμβαίνει, και προσπαθεί να τα έχει φροντίσει όλα ώστε να μην του λείπει τίποτα. Είναι χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος σε αυτή τη φάση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.