Ο Δ. Ουγγαρέζος μάλλον είναι διχασμένη προσωπικότητα. Δεν εξηγείται διαφορετικά, πώς το πρωί δηλώνει ότι ούτε νεκρός δε θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και το βράδυ τα ξεχνά όλα, δίνει τόπο στην οργή και τους στέλνει την αγάπη του!

«Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Τελείωσε. Νέα χρονιά, αγάπη και μόνο καλά πράγματα. Θέλω να το σταματήσω. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια τελεία», είπε ο Δ. Ουγγαρέζος.

Ναι βρε Δημητράκη μου, να μπει μια τελεία, αλλά πώς θα μπει αυτή η ριμάδα η τελεία όταν όποτε σου δοθεί η ευκαιρία εσύ είσαι αυτός που δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και ρίχνεις σπόντες και καρφιά για τους πρώην φίλους σου;

Πάντως, ότι και να συνέβη ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Γ. Λιάγκα, πρέπει να του έγινε μάθημα, διότι τα πολλά κολλητηλίκια με τους συνεργάτες του τα έχει κόψει.

«Με τον Πέτρο και την Τζένη δεν είμαστε φίλοι. Έχω πει ότι δεν έχω φίλους από τον χώρο. Οι μόνοι φίλοι μου ήταν η Μαίρη και ο Γιώργος», είπε ο παρουσιαστής και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Επειδή όμως είναι και μεγάλη καρδιά, ο Δημήτρης έστειλε τις καλύτερες ευχές του για τη νέα χρονιά στο ζευγάρι.

«Εύχομαι στη Φαίη και στον Γιώργο με το καλό η Φαίη να φέρει στον κόσμο το μωράκι τους και να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου», είπε.