Την απάντηση τους σε όσα βγήκε και είπε ο Στέλιος Ρόκκος για εκείνους, έδωσαν Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη.

Ο τραγουδιστής, είπε για τον παρουσιαστή, ότι χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να κάνει εκπομπή, και για τη Σάσα, ότι ήταν πολύ διαχυτική μαζί του, γι΄αυτό και την έδιωξε από το «Αθηνών Αρένα» όπου εμφανιζόταν πέρυσι.

  • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ:

«Εξαρτάται ποιος λέει τι. Αφού τα λέει ο Ρόκκος, είναι αστεία. Δεν έχουμε παρακαλέσει ποτέ κανέναν! Πραγματικά "εκβιάστηκε" ο Ρόκκος για να έρθει, λες και έχουμε ανάγκη να κάνουμε νούμερα. Στο μόνο που συμφωνώ, είναι ότι δεν μπορώ να κάνω εκπομπή χωρίς εσένα, Φαίη».

Και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο που βγαίνει και μας β��ίζει για να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει δει καν τι έχουμε πει! Δεν είπαμε κάτι κακό και δεν καταλαβαίνω τι τον έπιασε. Δεν παίρνω σοβαρά αυτό που λέει ότι δεν είμαι καλός παρουσιαστής, γιατί είναι ο Ρόκκος αυτός που το λέει. Θεωρεί τώρα, ότι επειδή λέει αυτά που λέει για τη Φαίη ότι είναι καλύτερη, θα μας βάλει να τσακωθούμε. Έχει βγει και έχει πει βλακείες, αλλά δεν απαντάω γιατί είναι ο Ρόκκος!»

  • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΧΥΤΙΚΗ»:

«Επειδή αφήνει υπονοούμενα ότι του την έπεσα, θα πω τι έχει γίνει. Γι΄αυτά που θα πω, υπάρχει και κασέτα που είναι στο Mega! Πέρυσι 1η Νοεμβρίου, πήγα στη συνέντευξη τύπου Ρέμου-Ρόκκου-Φουρέιρα. Πάω στο Ρόκκο, ο οποίος είχε δώσει τότε μια συνέντευξη στο ΟΚ, και έλεγε ότι με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαν ερωτική χημεία.Με το που του λέω “σήμερα μιλάς στο ΟΚ για την Κορομηλά” αρχίζει και μου λέει “τι είναι αυτά”, ξεκινά την επίθεση και με παρατά σύξυλη, πάει στους δημοσιογράφους και λέει “κάθε ξανθιά κομμώτρια, γίνεται δημοσιογράφος, πετάξτε την έξω κτλ”».

Τόνισε ακόμα, πως «δεν ήμουν στο καμαρίνι του, αλλά στην αίθουσα και από το Αρένα δεν μπορεί να με διώξει ο Ρόκκος αλλά ο Παπαθεοχάρης. Άμα λέω ψέματα να με διαψεύσει ο Ρόκκος. Αλλά δεν λέω. Και δεν του τ��ν έπεσα, γιατί δεν είναι του γούστου μου!»

Σε αυτό το κομμάτι, ο Λιάγκας συμπλήρωσε πως «επειδή εμείς θεωρήσαμε ότι αυτό δεν τον τιμά, επιλέξαμε την επόμενη μέρα επειδή δεν θέλουμε να θίγουμε κανένα καλλιτέχ��η, να μην το παίξουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.