Για τον θάνατο του πατέρα της, τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν στα μαχαίρια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τα συναισθήματά μου όταν έμαθα ότι ο μπαμπάς μου θα φύγει από τη ζωή ήταν ανάμεικτα. Εκεί που ένιωθα τελείως πεσμένη, μόλις μία εξέταση έβγαινε καλή, αναπτερωνόταν το ηθικό μου. Είναι σαν να ζεις μια καταστροφή, αλλά κάπου στο βάθος να υπάρχει φως. Οι γιατροί τις περισσότερες φορές μιλούν με πιθανότητες βάσει της πλειονότητας των ασθενών. Ήταν ένα σκοτσέζικο ντους. Ήθελα να ελπίζω, γιατί υπήρχαν και περιπτώσεις αρρώστων που έγιναν θαύματα. Άλλοτε ερχόταν μια καλή είδηση και άλλοτε μια κακή. Από κάποια στιγμή και έπειτα, όταν έβλεπα ότι ο άνθρωπός μου ταλαιπωρείται, ήταν πολύ εγωιστικό να λέω αρκεί να ζει, ακόμα κι αν είναι χάλια και ανήμπορος. Παρακαλούσα τον Θεό να ξεκουραστεί», είπε.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι το Your face sounds familiar ήταν γι’ αυτήν η ψυχοθεραπεία της.

image.jpg

«Γενικά το αντιμετωπίζω δύσκολα το θέμα με τον θάνατο του πατέρα μου. Είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη. Έδειξα δύναμη όμως εκείνη την περίοδο, γιατί δούλευα, οπότε δεν είχα περιθώριο να λυγίσω. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, γιατί κανείς από τους τηλεθεατές δεν μπορεί ούτε και πρέπει να βλέπει την άσχημη ψυχολογία του παρουσιαστή. Ήταν ψυχοθεραπεία. Βέβαια, μόλις έκλειναν οι κάμερες και έμενα μόνη μου, διαφοροποιούνταν τα συναισθήματά μου. Με βοήθησαν και με στήριξαν οι άνθρωποι του YFSF. Δε θα το ξεχάσω ποτέ», είπε.

Όσο για την κόντρα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κλείνει το θέμα, μια και καλή.

«Ξεκάθαρα σου λέω ότι δεν υπήρξε ποτέ κόντρα και δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω από την εκπομπή. Έχουμε βρει τις ισορρ��πίες μας και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Απορώ γιατί γράφτηκαν όλα αυτά. Ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που αναπαράχθηκε. Δεν με ενόχλησε. Μου έκανε εντύπωση την πρώτη μισή ώρα που το διάβαζα. Έπειτα γελάγαμε με τον Δημήτρη και τον Γρηγόρη», είπε.