Το κλάμα του πρώτου τους μωρού άκουσαν πολλοί επώνυμοι τη χρόνια που πέρασε. ευτυχισμένες μαμάδες έφυγαν από το μαιευτήριο κρατώντας το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Το περσινό Πάσχα ήταν πολύ διαφορετικό για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, η κορούλα τους που ήρ��ε στη ζωή αιφνιδιαστικά καθώς τα νερά της παρουσιάστριας είχαν σπάσει λίγο πριν βγει στην εκπομπή της. Τους έχει χαρίσει την απόλυτη ευτυχία.Ευτυχισμένη μαμά και η Σοφία Καρβέλα. Μεγαλύτερη όμως ήταν η χαρά της Άννας Βίσση που την χρόνια που πέρασε έγινε γιαγιά. Η τραγουδίστρια λιώνει όταν κοιτάζει τον εγγονό της. Ήταν διπλά στην κόρη της όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στην Αμερική.

Στην εκπνοή του καλοκαιριού η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και η παρουσιάστρια γέννησε στη Θεσσαλονίκη.

Μπαμπάς για πρώτη φορά το 2013 έγινε ο Γρήγορης Αρναούτογλου. Ο Αρναούτογλου τζούνιορ ήρθε στη ζωή τον Νοέμβριο και ο παρουσιαστής βγαίνοντας από το μαιευτήριο με την σύντροφο του Κατερίνα Κό��λα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Άνδρας έτοιμος να γίνει μπαμπάς ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το 2013. Η γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και οι δυο ηθοποιοί είδαν την ζωή τους να αλλάζει.

Είχαμε όμως και πολλά χριστουγεννιάτικα μώρα. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη κράτησαν τις ημέρες των γιορτών στην αγκαλιά τους την κορούλα τους που ζύγιζε 3 κιλά και 200 γραμμάρια.

Ο Άγιος Βασίλης έφερε και το δεύτερο μωρό της Μπέτυς Μαγγίρα....Η παρουσιάστρια δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ανήμερα των Χριστουγέννων έγινε μανούλα η Ντόρα Κουτροκόη. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι αν και ταλαιπώρησε τη μαμά τους μέχρι να έρθει στη ζωή.

Τα ξενύχτια για τους επωνύμους το 2014 θα είναι πολλά ....πολλά όμως είναι και τα χαμογέλα ευτυχίας καθώς κράτησαν στην αγκαλιά τους τα μώρα τους.