Τις ευχές και τις προσευχές τους στέλνουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο στον Michael Schumacher, γεμίζοντας τα social media με μηνύματα για τον πιλότο της F1 που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο πλευρό του «Σούμι» -που, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, παραμένει σε τεχνητό κώμα, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη για το πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του- βρίσκονται συναθλητές του, celebrities και θαυμαστές του, ενώ την αγωνία της εξέφρασε και η Γερμανίδα Καγκελάριος.

vettel.jpg
«Ο Michael ήταν σαν πατέρας μου στη Formula 1. Ήταν και θα είναι δίπλα μου σε κάθε στάδιο της καριέρας μου», έγραψε ο Sebastian Vettel, «ανεβάζοντας» ένα κολάζ από φωτογραφίες του με τον επτά φορές πρωταθλητή.

massa.JPG

O Felipe Massa, συναγωνιστής του Schumacher όταν ήταν στην Ferrari, έγραψε στο Twitter του «παρακαλάω τον Θεό να προστατέψει τον αδερφό μου. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», ενώ ο έτερος συναγωνιστής του στη Ferrari, Fernando Alonso, ανέφερε «γίνε γρήγορα καλά Michael! Ελπίζω να ακούσω σύντομα καλά νέα».

alonso.JPG

Το τραγικό ατύχημα δεν συγκλόνισε μόνο τους συναθλητές του Schumacher, αλλά και ανθρώπους που δεν τον γνώριζαν προσωπικά.

loeb.JPG

Μεταξύ αυτών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι WRC Sébastien Loeb, που έγραψε «όλοι ευχόμαστε ο Michael Schumacher να έχει μια ταχύτατη ανάρρωση», αλλά και ο ποδοσφαιριστής Michael Owen που τιτίβισε «σοκαριστικά τα νέα για τον Schumacher... Ας προσευχηθούμε να τα καταφέρει».

owen.JPG