Ζωντοχήρα, πολύ νέα και υπερβολικά... ωραία ήταν η Ελένη Μενεγάκη και το 1993!!!! Αν και η γνωστή σε όλους σήμερα παρουσιάστρια, δεν ήταν τότε πρωταγωνίστρια. Δεν είχε κατάξανθα μαλλιά, ούτε και μπούστο που έβγαζε μάτια. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η λεπτή σιλουέτα και το μπρίο της είχαν καταφέρει να την κάνουν να ξεχωρίσει, παρόλο που ήταν το κορίτσι που άνοιγε τετράγωνα στο Mega Banca!

Στην ζωή της Ελένης, το 1993 δεν υπήρχε ούτε ο Λάτσιος, ούτε ο Ματέο.... πριν μια 20ετία ο μόνος άντρας που βλέπαμε στο πλάι της παρουσιάστριας ήταν ο παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Γιώργος Πολυχρονίου!

Η Σκορπίνα της μεσημεριανής πλέον ζώνης, παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Μετά από ένα χρόνο, όμως, πήρε διαζύγιο. Το 2001 παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, τον Άγγελο - Ιωάννη (2002), την Λάουρα (2005) και την Βαλέρια (2008). Στις 29 Ιανουαρίου 2010 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους. Λόγω των υψηλών νούμερων τηλεθέασης που έκανε η εκάστοτε εκπομπή που παρουσίαζε στην πρωινή ζώνη (Πρωινός Καφές και Καφές με την Ελένη) έχει μείνει γνωστή και ως βασίλισσα της πρωινής ζώνης!

Σήμερα η παρουσιάστρια μετρά πάνω από μια 20ετία στην τηλεόραση, έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο και χαίρεται τα παιδιά και τους καρπούς της δουλειάς της!!!!