Κουβέντα που να αφορά τους «απέναντι» δεν αφήνει να πέσει κάτω ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο παρουσιαστής, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που λένε ότι Ελένη και Ματέο αναχώρησαν για χριστουγεννιάτικες διακοπές στις Μαλδίβες με τα παιδιά της παρουσιάστριας, δεν άντεξε και την είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, για τη γκάφα που είχαν κάνει on air.

Να σας θυμίσουμε, πως όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο Λιάγκας είχε μπερδευτεί on air και υπονόησε πως είχε πετύχει την Ελένη με τον Ματέο στο αεροδρόμιο με προορισμό τις Μαλδίβες, όταν ακόμα η Ελένη ήταν παντρεμένη με το Γιάννη Λάτσιο. Φυσικά είχε κάνει λάθος ο παρουσιαστής, με την Σκορδά όχι μόνο να μην το διορθώνει, αλλά να επιμένει πως έτσι ��ίναι, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια της!

  • Μέρες μετά, ο Κωστόπουλος «πιάστηκε» από την γκάφα και είπε για τα σημερινά δημοσιεύματα:

«Είναι η πολλοστή φορά που πάει Μαλδίβες. Εμείς την είχαμε πετύχει και πριν δέκα χρόνια. Και δεν ήταν με το Λάτσιο. Ήταν με το… Γιάννη. Όλο εκεί πηγαίνει! Με ποιον θα ήταν μωρέ. Ο κάθε ένας που θέλει να κάνει…» (τι θέλει να κάνει δεν μας το διευκρίνισε).

Όσο για το τι κάνει η Ελένη όταν πηγαίνει Μαλδίβες; Το αποκάλυψε ΚΑΙ αυτό ο Κωστόπουλος, μιας και παλιά που ήταν κουμπάροι πήγαιναν όλοι μαζί εκεί:

«Κάθεται στην παραλία, ακούει μουσική και δεν ξεκολλάει μέχρι να γίνει αλοιφή και να καεί και ν΄ανοίξει τρύπες!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.