Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή του Αντέννα "Με αγάπη" δημιούργησαν σε συνεργασία με γνωστό κοσμηματοπωλείο μία ξεχωριστή σειρά κοσμημάτων και δώρων, με σκοπό όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν στο ίδρυμα "Εστία Κοριτσιού, Φιλοθέη η Αθηναία".

Η Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία που φιλοξενεί 20 κορίτσια από οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες χρηματοδότησης. Γι αυτό το σκοπό η Μαρί Κυριακού και οι συντελεστές της εκπομπής της "Με αγάπη", ανέλαβαν μία ωραία πρωτοβουλία.

«Κάθε χρόνο στην εκπομπή με αγάπη ψάχνουμε να βρούμε νέες δράσεις και νέους τρόπους για να βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη. Έτσι και φέτος δημιουργήσαμε ειδικά κοσμήματα και γούρια και όλα τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για να στηρίξουμε ακόμα ένα ίδρυμα που φιλοξενεί και συντηρεί παιδιά» δήλωσε η Μαρί Κ��ριακού.

Η ξεχωριστή αυτή σειρά κοσμημάτων η οποία περιλαμβάνει περίτεχνες δημιουργίες που αποτυπώνουν τη φιγούρα του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μάικ Φασολάκη, αλλά και το λογότυπο της εκπομπής, θα διατίθεται μόνο κατά την εορταστική περίοδο.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται επίσης κολιέ, βραχιόλια και πρωτότυπα γούρια, για όσους θέλουν να προσφέρουν όμορφα και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα κοσμήματα συνοδεύονται από μία εντυπωσιακή συσκευασία δώρου, και κάθε αγορά αποτελεί μία έμπρακτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στα κορίτσια του ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.