Ένα διάλειμμα χρειάστηκε η Άση Μπήλιου και γι’ αυτό αποφάσισε να μειώσει τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε και η ίδια σε συνέντευξή της.

«Δεν τσακώθηκα ποτέ με την Ελένη. Τα τελευταία δυο χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Ξεκίνησα κάποιες περαιτέρω σπουδές στο αντικείμενο μου στην Αγγλία. Πίστεψα πως ήμουν υπεράνθρωπος και ότι θα μπορούσαν να πηγαίνω για μια ημέρα εκεί και να γυρίζω χωρίς κάποια επίπτωση στην υγεία μου. Έπειτα από δυο χρόνια που πηγαινοερχόμουν στην Αγγλία και με την καθημερινή παρουσία στην εκπομπή εξόντωσα τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να μπαίνω πολύ συχνά στο νοσοκομείο. Έπρεπε να σταματήσω κάτι. Επειδή το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία, επόμενο ήταν να μειώσω κάποιες από τις ώρες εργασίας», είπε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η συνεργασία της με την παρουσιάστρια είναι άριστη, παρά τα όσα γράφτηκαν.

«Για εμένα, ήταν και είναι πολύ άνετη συνεργασία. Η Ελένη έχει ενδιαφέρον από μόνη της για το αντικείμενο, οπότε είναι καλό από τη μια. Από την άλλη είναι μια απαιτητική συνεργασία, γιατί ήξερα ότι πάω σ΄ έναν άνθρωπο με υψηλές απαιτήσεις, ακριβώς επειδή της αρέσει το θέμα. Ήταν και είναι πραγματικά μ��α πολύ άνετη συνεργασία και εννοείται ότι δεν μαλώσαμε ουδέποτε! Ζήτησα από πέρυσι το καλοκαίρι να μειώσω τις εμφανίσεις μου, γιατί ήταν πλέον αδιανόητο να δουλεύω στους ίδιους ρυθμούς», είπε.​