Για την περσινή της περιπέτεια με δημοσιεύματα που την φωτογράφιζαν να εμπλέκεται σε ροζ κύκλωμα μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου, τονίζοντας πως ότι έγινε τελικά της έκανε καλό.
Παρ’ όλ’ αυτά εκείνη την περίοδο την είχε κάνει έξαλλη, αφού όπως είπε ακόμα και τέ��οια ψευδή δημοσιεύματα σου αφήνουν ρετσινιά.

«Δεν είναι απλά ένα αρνητικό σχόλιο. Αν πεις ότι δε σου αρέσω στην εκπομπή ή δε σου αρέσει η μούρη μου δε θα ασχοληθώ. Όταν, όμως, μου διαστρεβλώνουν όλη την πραγματικότητα και έχω πίσω μια οικογένεια, δεν είναι απλό. Ασχολούμαι, επίσης, με τα παιδικά βιβλία. Φαντάσου πως είναι όταν έρχεται η μαμά με το παιδάκι της. Σκέψου τι κακό μου κάνει να λέγονται όλα αυτά. Γενικά δεν μου άρεσε γιατί μένει στίγμα και ρετσινιά. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας αλλά έπρεπε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Αυτοί που έμειναν να το πιστεύουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι επειδή είμαι μοντέλο και είμαι και στην τηλεόραση είμαι και ... Ήταν μια εμπειρία που μου έκανε πολύ καλό γιατί πλέον δεν με αγγίζει τίποτα, τι άλλο να πουν δηλαδή;», είπε.