Για τα θλιβερά και σχεδόν πάντα ανώνυμα σχόλια μερικών χρηστών στο Twitter οι οποίοι τον εμπαίζουν για το πρόβλημα που έχει στα μάτια, μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο παρουσιαστής, έχει κατά καιρούς δεχτεί πολλά τέτοιου είδους σχόλια, ενώ όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr και παλαιότερα, μια φορά δεν άντεξε και απάντησε ενώ ήταν on air σε ένα χρήστη του Twitter:

“Άντε και γ@μ*σου μ@λ@κ@».

  • Σήμερα, ξέσπασε για άλλη μια φορά, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή το θέμα:

«Από τότε που έχουν ξεκινήσει τα social media, και ειδικά στο Twitter,όλος ο κόσμος είναι απέναντι σε όλους. Κατά καιρούς διάφοροι, πάντα ανώνυμα μου λένε διάφορα για τα μάτια μου. Άλλα είναι χιουμοριστικά που πιστέψτε με γελάω -σε μερικά επιτυχημένα έχω κάνει και retweet-, αλλά υπάρχουν κι άλλα που είναι θλιβερά, και αυτή τη στ��γμή δεν θέλω καν να τ’ αναπαράγω. Είναι χυδαία βασικά!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως αυτό «δεν είναι ωραίο. Έχω κάνει πέντε επεμβάσεις στα μάτια μου. Είναι αστείο και χαζό να βλέπω κακεντρεχείς ανθρώπους να λένε ο,τι λένε, ενώ βλέπουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στα μάτια μου. Αλλά δεν με ρίχνει. Καμία σχέση!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.