Ο Τζόνι Καλημέρης είναι πολ��ά χρόνια στο τηλεοπτικό… «κουρμπέτι» και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν φοβάται να παραδεχθεί τα λάθη του. Έτσι και στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη παραδέχθηκε ότι έκανε φρικτό λάθος που δεν της έδωσε εκπομπή, όταν του το ζήτησε.

«Η Αγγελική ήταν μία από τις βροντώδεις αποτυχίες μου. Το 1997 είχε έρθει στο γραφείο μου και μου είχε ζητήσει να κάνει μια εκπομπή. Τότε με τη… σοφία που με διακρίνει της είπα ότι αν κάνει εκπομπή θα την βλέπουν μόνο οι συγγενείς της. Φυσικά της έχω ζητήσει άπειρες φορές συγγνώμη για τη δήλωσή μου αυτή και έχω παραδεχθεί το λάθος μου», είπε.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του Alpha, είπε επίσης ότι το «Δέστε τους» φέτος πάει πολύ καλά και δεν θα ήθελε να τελειώσει, αλλά τόνισε ότι αυτό είναι επιλογή του Νίκου Μουτσινά, ενώ χαρακτήρισε «τηλεοπτικό ζώο» τη Ναταλία Γερμανού λέγοντας:

«Εγώ δεν είπα ποτέ άσχημα λόγια για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η Ναταλία είναι τηλεοπτικό ζώον που ξέρει τι πρέπει να κάνει και έγινε καλύτερη», είπε. ​