«Σφάχτηκαν» με το «καλημέρα σας», Γιώργος Παπαδάκης και Χριστίνα Παπανικολάου, με αφορμή την ανακοίνωση για το «απαγορευτικό τζακιών».

Ο παρουσιαστής, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, της τόνισε πως η επείγουσα ανακοίνωση των Υπουργείων, είναι άστοχη, λάθος και προκλητική, κάτι που προκάλεσε την οργή της:

«Εσείς θέλετε να γίνετε Υπουργός Υγείας, Υπουργός Οικονομικών… έλεος πια! Έχετε μια λύση για όλα! Και την άλλη φορά που είχε βγει ο δικός μου ο Υπουργός, κάνατε το ίδιο πράγμα. Του υποδεικνύατε τι πρέπει να κάνει!»

  • Αυτά άκουσε ο Παπαδάκης και έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω:

«Τι λέτε τώρα κυρία μου! Θα μου μάθετε την δουλειά μου μετά από 40 χρόνια; Τον Υπουργό σας; Σκυλάκι μπορεί να έχετε και αυτοκινητάκι, αλλά ο Υπουργός δεν είναι σας αλλά Υπουργός ΜΑΣ! θα μου κάνετε εσείς κριτική; Εγώ θα ελέγξω εσάς!»

«Το κάνετε με ένα τρόπο που είναι λαϊκίστικός και υπερβολικός. Εγώ δεν φοβάμαι να σας το πω!» του απάντησε η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, για να εισπράξει την απάντηση του παρουσιαστή:

«Να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με όλα αυτά περί λαϊκισμού. Είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και να τον πάρετε πίσω! Μιλάτε από ένα προστατευμένο περιβάλλον με παράνομες εγκαταστάσεις air condition. Θέλω να μου πείτε πόσο καίτε στο Υπουργείο σας. Όταν το χειμώνα έχετε ζέστη και δροσιά το καλοκαίρι, δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι για τον ελληνικό λαό».

  • Μόνο που στο τέλος, η απάντηση της Χριστίνας Πανανικολάου, τους… «έστειλε» όλους, αφού το επιχείρημα της, ήταν πως:

«Φυσικά. Ο Τόμσεν μας δάνεισε. Δεν μας δανείσατε εσείς!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΥΓΑ.