Μπορεί πλέον να έχει στραφεί στο τραγούδι, η Κατερίνα Στικούδη, όμως, υπήρξε και παρουσιάστρια: όπως αποκαλύπτει, υπάρχουν concepts για τα οποία μετάνιωσε, ωστόσο, δεν γινόταν να μην τα κάνει!

«Δεν έχω πληγωθεί από συνεργάτες. Αν και ήταν αρκετά αυστηροί μαζί μου κάποιοι, πιστεύω ότι έμαθα πολλά πράγματα από αυτή την αυστηρότητα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια τηλεοπτικά concepts για τα οποία δεν καμαρώνω ιδιαίτερα», αναφέρει στην εφημερίδα «Real News» η Κατερίνα.

Χωρίς να αποκαλύπτει σε ποια concepts αναφέρεται, αλλά και χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην TV, συνεχίζει: «δεν γινόταν να μην το κάνω, δεν είχα επιλογή. Από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτική σε ότι έχει να κάνει με την τηλεόραση».

Μα πόσες εκπομπές παρουσίασε η Κατερίνα για να βρούμε εκείνη για την οποία μετάνιωσε; Λες τον «Πρωινό Καφέ»; Μήπως το «Mega Star» ή το «Guinness World Record»; Χμ…
Εκτός κι αν εννοεί κάποια από εκείνες στις οποίες συμμετείχε, οπότε πρόσθεσε τα «Playmate», «Just The 2 Of Us» και «Dancing With The Stars»!