Μπορεί Lady Gaga και Justin Bieber να έχουν 40εκατομμύρια και 47εκατομμύρια followers στο Twitter έκαστος, αλλά άλλος και συγκεκριμένα… άλλη ήταν η celebrity που μάζεψε τα περισσότερα retweets μέσα στο 2013!

Ποια είναι αυτή; H Lea Michelle, η οποία μέσω του Twitter της, αποχαιρέτησε τον σύντροφο της και ηθοποιό, Cory Monteith, ο οποίος έφυγε από τη ζωή εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

lea.jpg
Η 27χρονη ηθοποιός, είχε γράψει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον σύντροφο της, συνοδεύοντας το με μια κοινή φωτογραφία των δυο τους, από παλιά, ευτυχισμένη τους στιγμή. Το εν λόγω tweet, έγινε… retweet (δηλαδή «αναπαράχθηκε»), 408.000 φορές!!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του θανάτου του Paul Walker, με ένα tweet το οποίο επιβεβαίωνε πως ο 40χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του. Το tweet, προήλθε από τον πραγματικό λογαριασμό του Walker στο Twitter, τον οποίο διαχειριζόταν η ομάδα του. Συνολικά, έλαβε 400.000 retweets.

walker.JPG

Τελευταίοι ακολουθούν οι «One Direction», και συγκεκριμένα ο Niall Horan και ο Zayn Malik. Ο Niall έλαβε 375.000 retweets για τα 20α του γενέθλια, ενώ ο Zayn ανέβασε φώτο του Harry Styles να κοιμάται. Η εν λόγω φώτο, «σκόραρε», 344.000 retweets.

harry.jpg