Πολλά νεύρα έχει τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στο πρωινό του ΑΝΤ1, μάλλον γιατί δεν κοιμάται καλά και πηγαίνει στην εκπομπή κουρέλι. Όπως καταλαβαίνετε δε θέλει και πολύ λοιπόν να πάρει φωτιά και να αρχίσει τους καυγάδες.

Έτσι και σήμερα τα έβαλε με τη Σάσα Σταμάτη και άρχισε να της φωνάζει, όταν μετά από μια δική του φράση, η Σάσα τον ρώτησε αν πληρώνεται στο The Voice.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα πλήρωνε ακόμα για να παρουσιάσει το show, με εκείνον να της λέει με νόημα: «Μα δεν πληρώνομαι».

Ε… το άκουσε και η Σάσα και τον ρώτησε:

«Δεν πληρώνεσαι; Τι δηλαδή τζάμπα δουλεύεις»;

Η ερώτηση έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή, ο οποίος άρχισε να της φωνάζει:

«Τι σε ενδιαφέρει εσένα πώς το κάνω; Παίζει ρόλο αν πληρώνομαι ή όχι; Μπορεί να έχω κάνει μια συμφωνία, τι σε ενδιαφέρει τώρα εσένα; Δεν δουλεύω τζάμπα μην φοβάσαι. Εγώ είμαι επαγγελματίας. Άλλα είναι τα ψώνια που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται και χαλάνε την πιάτσα. Πάω να πω κάτι θετικό και σε βλέπω και μου βγάζει μια ξινίλα. Σε ενδιαφέρει εσένα αν πληρώνομαι ή όχι. Τι σε ενδιαφέρει. Δεν πεινάω… άλλοι πεινάνε. Κλαίνε οι χήρες να κλαίνε και οι παντρεμένες; Δεν λέω τίποτα, τσαντίστηκα και θα σηκωθώ να φύγω παρόλο που δεν έχω δουλειά, να πάω στον διάολο, να την κάνετε μόνοι σας την εκπομπή. Άλλωστε δεν με χρειάζεστε εμένα, καλύτερα νούμερα κάνετε».

Φυσικά η Σάσα του απάνταγε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του παραληρήματος και όταν στο τέλος της είπε:

«Δεν μπορώ να σε βλέπω, με εκνευρίζεις», εκείνη του απάντησε: «Ε… διώξε με»!