Απάντηση στην επίθεση του Στέλιου Ρόκκου έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής δεν τέντωσε το σχοινί, αλλά αποκάλυψε την πραγματική αιτία που έχει κάνει έξαλλο τον Στέλιο Ρόκκο.

«Ο Στ. Ρόκκος είναι ο μόνος άνθ��ωπος που αναγνωρίζει ότι δεν είμαι χοντρός. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Στέλιο Ρόκκο που αναγνωρίζει ότι δεν είμαι χοντρός. Ο μόνος άνθρωπος που με αγαπάει τελικά στην Ελλάδα είναι ο Ρόκκος. Στέλιο πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και είμαι και αχάριστος που είπα κάποια πράγματα γιατί αναγνωρίζεις ότι είμαι αδύνατος», είπε ο παρουσιαστής, απαντώντας στον χαρακτηρισμό του τραγουδιστή ότι είναι αόρατος και άυλος.

Στη συνέχεια όμως απάντησε σοβαρά στα όσα του καταλόγισε ο Στέλιος Ρόκκος λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει δει αυτά που έχω πει. Γιατί αυτά που λέει ότι τα έχω πει, δεν τα έχω πει. Δεν είναι ηλίθιος ο Ρόκκος. Άμα έβλεπε θα καταλάβαινε και τι έλεγα. Εγώ δε θα κρίνω αυτά που λέει, γιατί καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του ακόμα κι αν στηρίζεται σε εσφαλμένη αφετηρία. Το θέμα είναι ότι έχω πάει να τον δω και στη δουλειά μας υπάρχει δούναι και λαβείν. Σαφώς και τον θέλαμε καλεσμένο, σαφώς και ο Νέζος τον έπαιρνε γιατί ήταν υπεύθυνος καλεσμένων, σαφώς κι εμείς κερδίσαμε από τον Ρόκκο, σαφώς σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης κερδίζει και ο καλεσμένος. Προφανώς του έχουν πει άλλα πράγματα και άλλα λέει», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα και την πραγματική αιτία που έγινε έξαλλος ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ο Ρόκκος έφυγε με άσχημες συνθήκες από μια συνεργασία και από ένα μαγαζί που είχαν δώσει λόγους τιμής, κτλ. Προφανώς επειδή γνωρίζει ότι διατηρώ φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που είναι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θεωρεί ότι με έβαλαν εκείνοι. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα. Έχει λάθος όμως», είπε.