​Απρόκλητη επίθεση με γροθιές δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος στη χθεσινή πορεία των μελών της Χρυσής Αυγής εις μνήμη των δυο νεαρών που εκτελέστηκαν στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, στιγμές τρόμου έζησε ο δημοσιογράφος του STAR Παναγιώτης Μπούσιος και ο εικονολήπτης στην πορεία. Με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να κάνει την δουλειά του.

Ο δημοσιογράφος απλά προσπάθησε να καταγράψει ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής με κάτοικο της περιοχής όταν δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος όταν ρωτήθηκε για την απρόκλητη επίθεση απάντησε θέτοντας ο ίδιος τα όρια νομιμότητας.

«Δεν το ξέρω εγώ ήμουν στη βουλή αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο καθώς υπήρχαν δεκάδες δημοσιογράφοι στην χθεσινή εκδήλωση. Δεν στρεφόμαστε κατά των δημοσιογράφων ειδικότερα σε σας....» είπε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα και συνέχισε:

«Όταν είστε προκλητικός... γιατί ήμουν έγκλειστος εκείνες τις ημέρες, όταν υπερβαίνετε τα νόμιμα κάποια στιγμή ο άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Αν έπιαναν την σύζυγό σας και σας συκοφαντούσαν σας έβριζαν πως θα αντιδρούσατε».

Για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι προκλητικό και παράνομο να ρωτάς την Ελένη Ζαρούλια να πει την άποψη της ως βουλευτής για την σύλληψη του αρχηγού του κόμματος της.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την άνανδρη και αναίτια επίθεση κατά του δημοσιογράφου του STAR Παναγιώτη Μπούσιου:

«Διαπιστώνουμε ότι υπάρχει κλιμάκωση της βίας εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, καθώς από τις φραστικές απειλές έχουμε φτάσει στους ξυλοδαρμούς και προπηλακισμούς. Κανείς δημοσιογράφος δεν πρέπει να εργάζεται κάτω από τέτοιες συνθήκες. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε από την κυβέρνηση, την δικαιοσύνη και την αστυνομία να πράξουν το καθήκον τους, ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να επιτελούν το έργο τους χωρίς προπηλακισμούς και απειλές βίας».

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο την επίθεση...!