​Σε εξέλιξη είναι ο τηλεμαραθώνιος για την ενίσχυση της Unicef, ο οποίος φέτος υιοθετεί τρία ορφανοτροφεία στην Ελλάδα στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας και της Αθήνας με σκοπό να καλύψει κάποιες από τις μεγάλες τους ανάγκες σε σίτιση και εξοπλισμό.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν ο Κώστας Φραγκολιάς, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Θανάσης Πάτρας, ο Γιώργος Λιανός, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Mελίνα Ασλανίδου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το μουσικό κομμάτι του τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν ο Αγάθωνας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Σαρρή, τα «Κίτρινα Ποδήλατα», η Μελίνα Ασλανίδου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελένη Πέτα και η Γιώτα Νέγκα.

Τη φετινή διοργάνωση θα στηρίξουν με την παρουσία τους πολλοί αθλητές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ακαδημαϊκοί καθώς και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου θα γίνουν συνδέσεις με όλους σχεδόν τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη, καθώς και με τα δελτία ειδήσεων όλων των μεγάλων καναλιών εθνικής εμβέλειας.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο πληροφορίες...