Δύσκολη βδομάδα ήταν αυτή που πέρασε για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η χορογραφία για αυτή την Κυριακή είναι η πιο δύσκολη που έχει μάθει και οι μικροτραυματισμοί δεν λείπουν.

«Είμαι πολύ πονεμένη. Δεν έχω πονέσει περισσότερο στη ζωή μου και ο παρτενέρ μου έφυγε άρον άρον να πάει να κάνει ψυχοθεραπεία τώρα. Δεν περνάω πολύ καλά αυτή τη στιγμή αλλά εύχομαι μέχρι την Κυριακή να αναρρώσουν όλοι. Έχει λίγο χτύπημα αυτή η χορογραφία. Είναι στο πάτωμα πολύ, έχει λιφτ...»


Αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια επέλεξαν μόνα τους το τραγούδ�� που θα χορέψουν ενώ θα διαγωνιστούν στο free style.

«Τα πράγματα είναι και ευχάριστα αλλά και ζόρικα. Ευχάριστα γιατί έχουμε διαλέξει εμείς το τραγούδι αλλά όταν μας είπαν πείτε μας το αγαπημένο σας τραγούδι που σας θυμίζει κάτι δεν ξέραμε τι μας περιμένει οπότε η επιλογή μου ήταν πολύ γρήγορη και σκληρή κι έχουμε ένα θέμα με την αντοχή μας αλλά θα δουλευτεί και θα είμαστε οκ την Κυριακή.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Εντωμεταξύ, όσο περνάει ο καιρός ο ανταγωνισμός αυξάνεται και οι χορογραφίες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές. Οι βαθμολογίες των κριτών παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και οι υποψήφιοι για αποχώρηση αλλάζουν σε κάθε live.

«Εννοείται ότι θέλουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, εννοείται ότι θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται κι εννοείται ότι την ημέρα που ήμασταν υποψήφιοι δεν το ευχαριστηθήκαμε καθόλου αλλά αφού παραμένουμε βάζουμε ακόμη πιο πολύ τα δυνατά μας.» δήλωσε ο Κάβδας ενώ η Ντορέτα ανέφερε πως «Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν ξεχωρίσει πολύ και δεν είναι 2. Είναι 3-4-5. Δηλαδή νομίζω ότι από εδώ και πέρα πραγματικά κάθε Κυριακή θα είναι μια έκπληξη γιατί αναγκαστικά στο τέλος θα φτάνουν δύο οι οποίοι και οι δύο θα είναι πολύ καλοί και κάποιος θα πρέπει να φύγει.»