Η σχετική απόφαση για τον γνωστό σεφ, που ελήφθη μετά από την εντολή του Αρχηγού του ΓΕΣ αναμένεται να του επιδοθεί από την ΕΛ. ΑΣ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο - στρατιώτης σε αναβολή - και τηλεμάγειραςεν ενεργεία, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία θα κληθεί να παρουσιαστεί μέσα σε ένα μήνα στην Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου , για να επανεξετασθεί η περίπτωσή του.


Να υπενθυμίσουμε, κάπου εδώ ότι ο σεφ παρουσιάστηκε στο στρατό το Νόέμβριο. Λόγω ηλικίας, μπορούσε να υπηρετήσει 45 ημέρες και το υπόλοιπο να το εξαγοράσει έναντι 800 ευρώ το μήνα. Όμως, τρεις ημέρες μετά την κατάταξη παραπέμφθηκε στην Υγειονομική Επιτροπή και πήρε 2ετή αναβολή για... ιατρικούς λόγους. Με τη λήξη όμως της αναβολής αυτής δεν θα είχε πια υποχρέωση στράτευσης λόγω.... ηλικίας!

Για τα μέλη της επιτροπής απαλλαγών φαίνεται ότι ήταν... απόλυτα φυσιολογικό ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού μάγειρας να έχει... πιεστεί ψυχολογικά μετά από την...τριήμερη θητεία του, ώστε να ζητά αναβολή! Άλλωστε, πιέζεται αρκετά από τις τηλεοπτικές και άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.


Τώρα , ο σάλος που δημιουργήθηκε φέρνει τον τηλεσέφ ξανά στην επιτροπή απαλλαγών, πολύ σύντομα αφού θα κρίνει εκ νέου την... πάθηση του σεφ. Μένει να δούμε να αυτή η πάθηση - στ' αλήθεια - δικαιολογεί και την αναβολή στράτευσης.