Ε ρε γλέντια που θα κάνουν όσοι είναι επιρρεπείς στους παράνομους και παράτολμους έρωτες! Ο λόγος για μια εφαρμογή, την Snapchat η οποία κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε όσους θέλουν να κρύβουν καλά τις «κουτσουκέλες» τους!

Συγκεκριμένα, το snapchat, επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο με... ημερομηνία λήξης, προσδιορίζοντας επακριβώς πόσο καιρό θα παραμείνουν στη συσκευή του παραλήπτη (ακόμη και ελάχιστα δευτερόλεπτα). «Τραβήξτε μια άσχημη φωτογραφία ή βίντεο του εαυτού σας, προσθέστε μια λεζάντα και στείλτε τα σε έναν φίλο (ή σε περισσότερους). Θα τα λάβουν, θα γελάσουν και στη συνέχεια οι φωτογραφίες ή τα βίντεο θα εξαφανιστούν», αναφέρει το Snapchat.

Την εν λόγω εφαρμογή θέλησε να αγοράσει ο Ζάκερμπεργκ. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η πρώτη προσφορά που έκανε ο «Mr Facebook» στους ιδιοκτήτες του Snapchat, ήταν «μόνο» 1 δισ. δολάρια - ήδη κατά 40% υψηλότερη από όσα είχε δαπανήσει πέρυσι το αφεντικό του facebook για να αποκτήσει ένα άλλο ταχέως ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram.

H δεύτερη προσφορά όμως ήταν -κρατηθείτε- 3 δισ. δολάρια, την οποία και οι δημιουργοί του Snapchat Ιβαν Σπίγκελ και τον Μπόμπι Μέρφι, αρνήθηκαν!