Είπαμε… ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι ο Λιάγκας κρυφό καμάρι. Εκεί που όλοι έλεγαν ότι αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του The Voice, εκείνος το έπαιζε Κινέζος και έκανε τον ανήξερο. Όταν λοιπόν σήμερα του την… έπεσαν οι συνεργάτες του και τον αποκάλεσε «Πινόκιο», ο παρουσιαστής αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Πριν ένα μήνα με ρωτήσατε αν μου έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσω το The Voice και σας είπα όχι και μάλιστα σας είπα ότι αν μου κάνουν πρόταση θα το δεχθώ με μεγάλη χαρά γιατί είναι το μεγαλύτερο show που γίνεται αυτή τη στιγμή στο show. Έκτοτε δεν με ρώτησε ποτέ κανένας. Ερχόμουν εδώ, σας έλεγα πληροφορίες για το Voice και ποτέ δεν με ρωτήσατε. Είμαι πάντα ειλικρινής άνθρωπος. Πριν ένα μήνα που με ρωτήσατε δεν μου είχε γίνει πρόταση. Δεν με ρωτήσατε και δεν σας το είπα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Βγήκε κι από πάνω δηλαδή, γιατί καθόλου δεν του άρεσε που τον είπαν… Πινόκιο.

Αποκάλυψε βέβαια ότι το καλοκαίρι που έγινε η συμφωνία για τη μεταγραφή του ζεύγους στον ΑΝΤ1, ο ίδιος είχε αυτοπροταθεί για την παρουσίαση του talent show εάν και εφόσον το κανάλι αποφάσιζε να το κάνει.

«Το καλοκαίρι όταν είχαμε συζητήσει με τον Λάτσιο για την μεταγραφή μας με τη Φαίη στον ΑΝΤ1, του είχα πει ότι υπάρχει ένα show που όταν είχαμε πάει πέρσι στην Αμερική το είχα δει και είχα καθηλωθεί. Του είχα πει λοιπόν ότι αν γινόταν θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να το παρουσιάσω. Τελεία. Υπογράψαμε για το πρωινό, δεν μου είπε κανένας τίποτα. Όταν πριν ένα μήνα με ρωτήσατε, όντως δεν μου είχαν κάνει πρόταση. Πιστέψτε με ότι η κριτική επιτροπή του The Voice έκλεισε πριν από τρεις μέρες. Δεν μου έγινε πρόταση. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 το θεωρούσαν ψιλοδεδομένο ότι θα πω ναι και κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν έλα έχουμε σύσκεψη», είπε ο παρο��σιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης ότι τόσο ο Αντώνης Ρέμος, όσο και η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης από του Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου είναι πολύ καλοί στον ρόλο τους, ενώ αποκάλυψε ότι η Υβόννη ήταν εκείνη που έπεισε τον Ρέμο να πει το ναι και ο Νίκος Αλιάγας εκείνος που έπεισε την Μελίνα Ασλανίδου, αφού η ίδια είχε κάποιους ενδοιασμούς για να μην ακούσει άσχημες κριτικές από τους συναδέλφους της του έντεχνου.