Εκεί στο πλατό της Ελένης βρε παιδί μου είναι όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει και προς τα έξω! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια η Ελένη που χαρακτήρισε τους συνεργάτες της ως τη δεύτερη οικογένειά της.

«Τους συνεργάτες μου δεν τους βλέπω μόνο ως συνεργάτες. Για μένα είναι ένα δεύτερο σπίτι εδώ. Ζω τόσες ώρες μαζί τους και τόσες μαζεμένες μέρες μέσα στο χρόνο, με κενό μόνο μέσα στο καλοκαίρι, που πραγματικά είναι ένα άλλο κομμάτι ��ικογένειας», είπε.

Και όπως γίνεται σε όλες τις οικογένειες, έτσι και σ’ αυτήν η Ελένη απολαμβάνει να δίνει συμβουλές για τα προσωπικά των συνεργατών της. Άλλωστε όλοι σ’ εκείνη τρέχουν για να ζητήσουν την γνώμη της.

«Είμαι πολύ καλή στο να δίνω συμβουλές στους άλλους για τα προσωπικά τους. Η διαφορά είναι ότι όλοι μου λένε πόσο δίκιο έχεις, κανείς όμως δεν μπορεί να εφαρμόσει τις συμβουλές μου», είπε.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας της, η Ελένη είπε:

«Ε��ώ δεν το βλέπω σαν επιτυχία, το βλέπω σαν μια πορεία που πάει χρόνια. Νομίζω ότι και από την πλευρά μου και από την πλευρά των τηλεθεατών μιλάμε την ίδια γλώσσα. Κι ενώ μας χωρίζει απόσταση, στην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα. Δεν μπαίνει το γυαλί ανάμεσά μας».