Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής. Η Ναταλία αποκάλυψε ότι έχει πάθει κρίση πανικού στο παρελθόν και περιέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική της εμπειρία που την έκανε να νιώσει ότι θα πεθάνει.

«Την πρώτη φορά που έπαθα στη ζωή μου κρίση πανικού, επειδή δεν ήξερα τι είναι αυτό, ήμουν απολύτως βέβαιη ότι είχα πάθει έμφραγμα», είπε η Ναταλία και συνέχισε:

«Το έπαθα στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού. Την ώρα που μιλούσα στο μικρόφωνο μου κόπηκε η αναπνοή, ίδρωσα, μούδια��α, σβήστηκαν όλα γύρω μου και παρατάω ανοιχτές τις φέτες και τρέχω έξω από το στούντιο, στο γραφείο του διευθυντή του σταθμού. Ανοίγω τα ντουλάπια πανικόβλητη και βρίσκω ένα μπουκάλι ουίσκι. Πώς νόμιζα ότι το ουίσκι θα με βοηθήσει; Άρχισα να πίνω από το μπουκάλι. Κόντεψα να λιποθυμήσω, έπεσα κάτω και μετά θυμάμαι ότι πήγα και κλείστηκα στην τουαλέτα και περίμενα να πεθάνω».

Όπως είπε, αμέσως οι συνεργάτες της την μετέφεραν στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί της είπαν ότι πέρασε μια κρίση πανικού.