Φουλ ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου και δεν το κρύβει. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος της έχει πάρει τα μυαλά και την καρδιά και πλέον, οχτώ μήνες μετά μπορεί να πει ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα με τον καλό της.

«Είμαι σε μια σχέση που είναι πολύ σοβαρή. Δεν μου είχε τύχει κάτι πολύ όμορφο, όπως αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Είναι η σημαντικότερη σχέση που είχα στη ζωή μου και είμαι πολύ καλά είπε».

Η Κατερίνα εκθείασε τον σύντροφό της και αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Οι δυο τους μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι και η εμπειρία αυτή αρέσει πολύ στην παρουσιάστρια.

«Συζούμε με τον σύντροφό μου και για μένα είναι η πρώτη φορά. Είμαστε μαζί οχτώ μήνες και περνάμε πολύ καλά», είπε και δεν έκρυψε ότι οι δυο τους κάνουν σχέδια γάμου.

«Είμαι πάρα πολύ ρομαντική γυναίκα και θέλω να μου γίνει μια παραδοσιακή πρόταση. Φυσικά και μου έχει πει ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να είναι μαζί μου, αλλά εγώ θέλω να ακούσω και την πρόταση. Ονειρεύομαι να πέσει στα γόνατα και να μου δώσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Το έχουμε συζητήσει πάντως», είπε.

Μάλιστα ο καλός της έχει γνωρίσει τους γονείς της Κατερίνας, οι οποίοι δεν χάρηκαν στην αρχή όταν τους ανακοίνωσε ότι θα συζήσει μαζί του και όπως είπε είναι ένας σωστός τζέντλεμαν.

Η Κατερίνα πλέον είναι και μια καλή νοικοκυρούλα, αφού θέλει ο άνδρας της να είναι Ανατολίτης και να τον περιποιείται εκείνη.

Τέλος είχε και μια συμβουλή για τις κοπέλες που χωρίζουν και στεναχωριούνται ότι δεν θα βρουν τον άνθρωπό τους.

«Εγώ όταν γνώρισα τον Βασίλη ήμουν σε μια πολύ άσχημη φάση, αλλά κοιτάξτε, γνώρισα τον έρωτά μου. Γι’ αυτό λέω στα κορίτσια να μην στεναχωριούνται γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπ��σει την πόρτα ο έρωτας», είπε.