Μπορεί ο ΑΝΤ1 από το 2009 να είχε παγώσει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, όμως όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι μετά τα Χριστούγεννα σκέφτεται να το επαναφέρει στο πρόγραμμά του, δημιουργώντας το αντίπαλο δέος στο «Μες στην καλή χαρά».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται για την παρουσίαση του πρωινού την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είναι ένα από τα φαβορί του Dancing και έχει εμπειρία σε τέτοιους είδους προγράμματα.

Τα δημοσιεύματα αυτά σχολίασαν και στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να μην το αποκλείει και δηλώνει αινιγματικά ότι ξέρει τι θα γίνει, αλλά δεν μπορεί να το πει.

Μάλιστα έβαλε τους συνεργάτες του να προτείνουν πρόσωπα για να είναι μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη στο νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν πρότεινε να είναι μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μεγάλο άγχος το έχει φαίνεται να της βρει δουλειά στην τηλεόραση.

Οι υπόλοιποι είπαν μάλιστα ότι και η Ράνια Θρασκιά θα ταίριαζε σ΄ αυτήν την παρέα, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς ακολούθησε την πεπατημένη και πρότεινε η Μαίρη να κάνει το πρωινό μαζί με τον Μύρωνα Στρατή.

Αν άκουγε ο κ. Λάτσιος, θα μπορούσε ίσως να σημειώσει τις προτάσεις τους… Τόσο κόπο έκαναν για να σκεφτούν τα ονόματα!!!!!