Τα κατάφερε πάλι η Φαίη Σκορδά και τον έκανε τον Γιώργο Λιάγκα τούρμπο. Άρχισαν και πάλι να μιλάνε για τον Νότη Σφακιανάκη και τη συνεργασία του αυτή τη φορά με τον Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ψηφίζει ΚΚΕ και έγινε ο κακός χαμός.

Υποστήριξε λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας ότι η συνεργασία είναι καλλιτεχνική και δεν σημαίνει ότ�� όποιος συνεργάζεται με τον Σφακιανάκη είναι και Χρυσή Αυγή.

Τι ήταν να του πει η Φαίη ότι ο Σφακιανάκης είναι φασίστας και αυτή η συνεργασία είναι κάπως περίεργη; Φούντωσε ο παρουσιαστής και είπε:

«Ο Σφακιανάκης δεν είπε ποτέ ότι είναι φασίστας, είπε απλά ότι ψηφίζει την Χρυσή Αυγή. Μην το αναλύσουμε πάλι, βαριέμαι. Πάλι με κάνεις να φαίνομαι ότι υποστηρίζω τον Σφακιανάκη. Δεν είπε ο Σφακιανάκης ότι είναι φασίστας γιατί πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι φασίστες τι να κάνουμε τώρα; Με κάνεις να υποστηρίζω τον Σφακιανάκη; Έλεος. Αφήστε με να μην μιλήσω. Θα φύγω, φεύγω. Επειδή κάθομαι εδώ και δεν μπορώ, θα πάω να κάτσω στον καναπέ από εδώ και μπρος»!

Κοκκίνισε καλέ ο άνθρωπος από τα νεύρα. Πω, πω, έξαλλος έγινε σας λέω, έξαλλος.