Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να μην επιβεβαιώνουν τις φήμες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, όμως τα ευχάριστα νέα τα αποκάλυψε… κατά λάθος ο Διευθυντής της Playmobil Hellas, Γιώργος Παγώνης που του… ξέφυγε ότι η Φαίη είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Για εκείνους όμως που ακόμα δεν το πιστεύουν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την επίσκεψή του σε μαιευτική κλινική.

skorda1.jpg

Η Φαίη πήγε εκτάκτως στην κλινική του κουμπάρου της Θ. Παράσχου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γνωστούς γυναικολόγους της χώρας μας.

skorda2.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια που διανύει τον τρίτο ή τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πήγε για να κάνει κάποιες εξετάσεις που ο γιατρός της έκρινε απαραίτητο να γίνουν.

Μάλιστα όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες η Φαίη ήταν αρκετά εξαντλημένη και ξάπλωσε στη θέση του συνοδηγού για να αισθανθεί λίγο καλύτερα.

skorda3.jpg
Πάντως, μπορεί το ζευγάρι να μην μιλά καθόλου για την εγκυμοσύνη της Φαίης, αποκάλυψαν όμως ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου μωρού, όταν εκείνο έρθει στον κόσμο.

skorda4.jpg
Αυτή τη φορά την τιμητική της θα έχει η οικογένεια της παρουσιάστριας, οπότε αν είναι πάλι αγόρι θα το βαφτίσουν Δημήτρη και αν είναι κορίτσι Εύα.