Για την περιπέτεια που είχε σήμερα το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα για χρέη στο Δημόσιο, μίλησε ο Θέμος Ανα��τασιάδης.

Ο εκδότης και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Όλοι ξέρουμε, είναι κοινό μυστικό, σε μια απέναντι εκπομπή τι συνέβη με τον Κωστόπουλο αυτή τη στιγμή. Η μισή Ελλάδα χαίρεται και η μισή στεναχωριέται. Αυτό είναι καθημερινό, φαντάζομαι θα πάει μέσα, θα βγει... Το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο, ο οποίος πληρώνει τα λάθη του, αλλά πάει στους δικούς του κ��ι να πω κι ένα μπράβο στη γυναίκα του που κάθεται και κάνει εκπομπή. Ποιός ξέρει τι τραβάει η ψυχή της, νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που είναι απέναντι και το λέω», είπε.

Μάλιστα όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε καλά που είπε ναι στην παρουσίαση του πρωινού, εκείνος απάντησε:

«Το Πέτρο τον ξέρω από παλιά. Ήμασταν φίλοι, αλλά τώρα δεν είμαστε. Είμαι σίγουρος ότι το πρωινό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε να κάνει. Ήταν μια επιλογή που φαντάζομαι την έκανε αναγκαστικά».

Ο Θέμος Αναστασιάδης επέμεινε μάλιστα ότι γίνονται επιλεκτικές προσαγωγές και ότι δεν τιμωρούνται όλοι όσοι έχουν χρέη προς το Δημόσιο. ​