«Γράφονται πολλές βλακείες», δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισε να κινηθεί νομικά ε��αντίον δημοσιεύματος που την εξόργισε! Παράλληλα, η σέξι ξανθιά μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να κάνει πρωινή εκπομπή, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επισημαίνοντας ότι πλέον τα ανακριβή δημοσιεύματα δεν την θυμώνουν, η Ζέτα ανέφερε: «τελευταία διάβασα κάτι που με νευρίασε πάρα πολύ και ξεπέρασε τα όρια. Δεν νευριάζω πια, κοιτάω και λίγο τη νομική οδό. Δεν λέω τι ήταν αυτό που γράφτηκε, γιατί δε θέλω να το αναπαράγω. Έχω πάει στον δικηγόρο γι' αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμη. Πάντως ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση που στεναχωρεί και τους γονείς και την οικογένειά μου».

«Η πρόταση για το πρωινό με φλερτάρει πολλά χρόνια. Αυτό που είπα και τελευταία είναι οτι δεν είναι στις προτεραιότητές μου να κάνω πρωινό. Απλά, επειδή υπάρχει τόσο έντονο φλερτ, θα το ξαναδώ, σε τι φάση θα είμαι, πώς θα ναι οι συνθήκες», ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, χωρίς να αναφερθεί ευθέως στις φήμες που την ήθελαν στη θέση των Λιάγκα – Σκορδά μετά την αποχώρησή τους από το Mega.

Τέλος, η Ζέτα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο παρελθόν έχει βιώσει έντονα την μοναξιά, ενώ, για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη παραδέχθηκε πως έχουν τσακωθεί επειδή εκείνη ζήλεψε και ανέφερε: «έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ. Δεν έχω και τι να απαντήσω πια!».