Πρώτη ανάρτηση: 22/11/2013 00:30

Τον λόγο που αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης.

«Εγώ από το Mega ξεκίνησα, σε αυτό το κανάλι με έμαθε ο κόσμος και δεν θέλω να είμαι αχάριστος με τους ανθρώπους που μου φέρθηκαν και συνεχίζουν να μου φέρονται πολύ καλά. Όταν είσαι ευχαριστημένος κάπου, ποιος ο λόγος να φύγεις; Ποτέ δεν θα άφηνα κάποιον που μου έχει φερθεί εντάξει», είπε.

Σε αντίθεση πάντως με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, εκείνος συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το ζευγάρι.

«Μια χαρά, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές όπως πάντα! Δεν θα σου πω ότι μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά κάπου-κάπου θα μου στείλουν κανένα μήνυμα ή θα στείλω εγώ… Έχουμε επικοινωνία και αγαπιόμαστε πολύ με τα παιδιά. Λογικό δεν είναι; Μην ξεχνάς έχουμε ζήσει μαζί τρία χρόνια! Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πάντα να είναι ευτυχισμένοι σε ό,τι κι αν κάνουν», είπε.

Ο Άκης όμως μίλησε ανοιχτά και γ��α τη σύντροφό του Demy, κάτι που κάνει σπάνια, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε κάποιος χρόνος για να πει με σιγουριά ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει.

«Καλό είναι να μην προδικάζεις ποτέ και τίποτα. Πάντα μπαίνεις στο παιχνίδι με τις καλύτερες τον προθέσεων και ο χρόνος δείχνει και ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις. Κοίτα, όταν είσαι σε μία σχέση, όλα φαίνονται επάνω στο πρώτο 5μηνο. Εκεί μπορείς να δεις τον άλλον, γιατί βγαίνουν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Οπότε, όταν μία σχέση ξεπεράσει το πρώτο 5μηνο, τότε ξέρεις ότι θα «πάει» και ότι θα κρατήσει. Τώρα, αν με ρωτήσεις το «πόσο», αυτό δεν μπορώ να στο πω. Όσο θέλουν κι οι δύο», τόνισε.

Πάντως συνεχίζει να θέλει διακαώς να κάνει οικογέν��ια και να γίνει μπαμπάς.

«Ειδικά τώρα που μπαίνω σ��α 30, θέλω πιο πολύ από κάθε φορά να κάνω οικογένεια. Κοίτα, ενώ λατρεύω τα παιδιά και θέλω να κάνω, πρώτα θα ήθελα να ξέρω ότι έχω τη δυνατότητα να τα εξασφαλίσω. Να είμαι καλά στη δουλειά μου, να βγάζω χρήματα για να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου ως πατέρας. Νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα μπορώ να το κάνω αυτό το βήμα», είπε.

Και ναι θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς.