Μπορεί ο Τζ. Καλημέρης να της έκανε πρόταση για να αναλάβει το πρωινό στον Alpha μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Ζέτα Μακρυπούλια πάλι προτίμησε να του απαντήσει μέσα από συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

«Δεν είμαι κατηγορηματικά αρνητική γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Τον ευχαριστώ πολύ τον κ. Καλημέρη, αλλά, όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι στις προτεραιότητές μου το πρωινό. Όσον αφορά στο να το κάνω με τον Μιχάλη, φαντάζομαι πως έκανε χιούμορ», είπε.

zeta1.jpg

Η Ζέτα μίλησε και για τις σχέσεις της με τα στελέχη του ΑΝΤ1, αφού πολλοί έχουν πει πως οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί μετά την άρνησή της να παρουσιάσει το Dancing with the stars.

«Χάρηκα πάρα πολύ που τα στελέχη του ΑΝΤ1 με στήριξαν στην πρεμιέρα μου και που είχα μαζί μου ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι πάρα πολλά χρόνια. Τους ευχαριστώ και δημόσια, αφού το έκανα και κατ’ ιδίαν. Δεν ξέρω γιατί μιλάτε για ψυχρότητα στις σχέσεις μας, δεν γνωρίζω καν πώς βγαίνουν αυτές οι φήμες. Το ότι μπήκε μια άνω τελεία στην επαγγελματική μας σχέση δε σημαίνει ότι χάθηκαν οι προσωπικοί μας δεσμοί. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι με αρκετούς από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από τα 13 μου, και από τότε έχω συχνές συνε��γασίες με το κανάλι», είπε.

Πάντως ο κύκλος τηλεόραση για εκείνη δεν έχει κλείσει ακόμα.

zeta2.jpg

«Απλώς αλλάζω σελίδα, χωρίς να απαρνιέμαι το παρελθόν. Δεν έκανα αναγκαστικά το Dancing with the stars, ίσα ίσα, πέρασα πολύ ωραία και μου πρόσφερε πολλά. Και παρόλο που ταλαντευόμουν συναισθηματικά το καλοκαίρι για το αν θα προλάβαινα να συνδυάσω το θέατρο και το Dancing, όταν ξεκίνησε το show, αισθάνθηκα πως έπραξα το καλύτερ��, διότι δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω και τα δύο», είπε.

Η Ζέτα αποκάλυψε επίσης και το μεγάλο της όνειρο, που είναι ένας ρόλος στην Επίδαυρο.

«Βέβαια και θα ήθελα να κάνω ένα δραματικό ρόλο. Θα έρθει κάποια στιγμή, δεν το κυνηγώ. Και δεν υπάρχει ηθοποιός που αν του πρότειναν να παίξει στην Επίδαυρο θα έλεγε όχι ευχαριστώ. Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει ονειρευτεί τη στιγμή που θα πατήσει στο χώρο της Επιδαύρου, όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο απαραίτητα, αλλά και ως μέλος του χορού μιας τραγωδίας. Δεν διαφέρω σε αυτό. Η τραγωδία είναι δύσκολο είδος, θέλει τεχνική, θέλει εκπαίδευση, θα καθόμουν από την αρχή στα θρανία. Το αγ��πώ το θέατρο, δεν το αντιμετωπίζω ευκαιριακά και αστεία», είπε.

zeta3.jpg

Τέλος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύντροφό της Μ. Χατζηγιάννη και σε όλα, όσα τους ενώνουν.

«Με τον Μιχάλη απλά κούμπωσαν μερικά πράγματα που διακρίνουν και τους δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Δεν ξέρω, ίσως επειδή έχει βγει μια συγκεκριμένη εικόνα για μένα προς τα έξω, να υπάρχει η εντύπωση ότι δεν είμαι αρκετά οργανωτική και πειθαρχημένη. Κι εγώ δούλευα πάντα σκληρά. Ο Μιχάλης όμως έχει μια μεθοδικότητα την οποία θαυμάζω πάρα πολύ. Εγώ αντιθέτως δεν προκαλώ καταστάσεις, περιμένω απλά να προκύψουν», είπε.