​Αν και έχει καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει μυστική την δεύτερη εγκυμοσύνη της η Φαίη Σκορδά, δεν τα έχει καταφέρει τελικά!

Το βράδυ της Τετάρτης πήγε σε μια εκδήλωση και μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για όλα!

Όχι όμως για την εγκυμοσύνη της… Λίγο αργότερα σε κοινές δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια με τον γιατρό και Γενικό Διευθυντή Εταιρείας Παιχνιδιών ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση!

Ο γιατρός άθελά του αποκάλυψε το μυστικό της και εκείνη πάγωσε:

«Μάθαμε πρόσφατα ότι της αρέσει τόσο πολύ που είναι μαμά, που γίνεται και για δεύτερη φορά μαμά! Αυτό είναι νέο μάλλον ε;» είπε ο γιατρός που αμέσως κατάλαβε την γκάφα του!

Τότε η Φαίη σοκαρισμένη είπε: «Κάποια στιγμή κι εγώ… με το καλό…»

Για την αλλαγή του καναλιού

«Ήταν μια αλλαγή, πολύ μεγάλη. Ήθελε ένα διάστημα προσαρμογής. Αλλά ευτυχώς τώρα μπορώ να πω ότι το ένστικτό μας, μας οδήγησε σε πολύ καλό δρόμο!»

Για τα 4 χρόνια συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια και ούτε που το κατάλαβα. Στην αρχή φοβόμασταν, αλλά τώρα είμαστε καλή ομάδα! Την αγαπάμε αυτή τη δουλειά!»

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν μου λείπει κανείς από την περσινή ομάδα. Φέτος είμαστε και περισσότεροι!»

Ωστόσο η απάντησή της ήταν περίεργη όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει ο Ουγγαρέζος: «Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και μόνο καλά έχω να πω!»

Για τους ανταγωνιστές της, Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού

«Τους έχω δει, κάποιες φορές έχω παρακολουθήσει. Όταν τελειώνει η εκπομπή μας έχω λίγο χρόνο»

Για τον γιο της, Γιάννη

«Κάνουμε τραμπολίνο παντού! Είναι τρέλα. Νομίζει ότι ο Γιώργος είναι γιατρός. Το παιδί μας έχει πολύ χιούμορ και είναι έξυπνος!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο....