​Τον πόνο της είπε η Μαρία Ηλιάκη, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσίνα!

Παραδέχτηκε ότι την είχε πειράξει που δεν την πήρε μαζί του να κάνουν τον «Πρωινό Καφέ»

«Νιώθω ότι δικαιώθηκα με τη συνεργασία μας στο Δέστε τους. Πίστευα πολύ ότι αν συνεργαστούμε εμείς οι δυο, θα βγει κάτι καλό. Και νομίζω ότι το πίστευα και πιο πολύ από σένα αυτό. Σου είχα θυμώσει γιατί δεν κάναμε μαζί τον Πρωινό Καφέ. Πίστευα ότι εμένα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο! Τότε είπα ''θα τον σκίσω!''»

Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της

«Είμαι πιο μόνη από ποτέ αυτή την περίοδο, γενικότερα! Πέρασα 3 πολύ δύσκολα χρόνια! Είναι αυτά τα χρόνια που έχει κάθε άνθρωπος στη ζωή του, τα πέτρινα χρόνια, που είναι μαύρα. Είναι τα χρόνια του καναπέ, που λέω κι εγώ. Για μένα το ότι είδα την μαμά μου άρρωστη, ήταν ένα μεγάλο σοκ. Την έβλεπα 8 χρόνια ανήμπορη κι αυτό το πράγμα δούλευε μέσα μου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, όταν την έχασα, κλείστηκα στο σπίτι, κλείστηκα στον εαυτό μου. Θυμάμαι όταν τελείωνα την εκπομπή γύριζα σπίτι, έκλεινα τα ρολά, έβαζα τις πυτζάμες, κοίταζα το ταβάνι, δεν έβλεπα ούτε τηλεόραση και σκεφτόμουνα! Ήμουν ένας άνθρωπος μίζερος!»

Αποκάλυψε ακόμα ότι ξεκίνησε την ψυχοθεραπεία και ότι την περσινή χρονιά είχε δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις από μαγαζιά να πάει να χορέψει το γνωστό της τσιφτετέλι! «Αν της είχα δεχτεί θα είχα αγοράσει σπίτι!», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έκρυψε, ωστόσο, το απωθημένο της…. Να κάνει πρωινό!

«Είναι το απωθημένο μου. Γιατί κανένας δεν με παίρνει;»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…