Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα! Μέχρι και για το ότι φορά κορσέ επειδή της έχει μείνει η κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη είπε!

Ένα καλοκαίρι είχε συναντήσει την Ελένη στη Μύκονο και αποκάλυψε τι την είχε συμβουλέψει:

«Ένα καλοκαίρι που σε είχα συναντήσει στη Μύκονο περπατώντας και ήμουνα πολύ στεναχωρημένη, ήμουνα χωρισμένη από μια σχέση που είχα, πριν γνωρίσω τον Θέμη, και μου έκανε πολύ εντύπωση που μου λες μην στεναχωριέσαι, κάθε τι τελειώνει για να έρθει κάτι καλύτερο!», είπε η Σταματίνα και η Ελένη της είπε όλο νόημα: «Είδες εγώ ο προφήτης που τα ‘λεγα από τότε; Τα άκουγες εσύ, τα άκουγα κι εγώ!»

Για την πολυσυζητημένη φιλία της με την Φαίη Σκορδά είπε:

«Με την Φαίη έχουμε υπάρξει πολύ καλές φίλες! Είμαστε ακόμα φίλες. Αλλά έχουμε υπάρξει και κολλητές! Όταν ήμασταν 10 ώρες μαζί, ανύπαντ��ες! Και λέγαμε τα προσωπικά μας, τα επαγγελματικά μας, βγαίναμε έξω το βράδυ κτλ. Το τι μπορεί να έγινε κάποια στιγμή ανάμεσά μας το διαχειριστήκαμε εμείς!»

Όσο για το αν νιώθει πληγωμένη που η Φαίη και ο Γιώργος της πήραν την εκπομπή:

«Θα έπρεπε να είμαι χαζή να θυμώσω με τη Φαίη ή τον Γιώργο που δέχτηκαν μια συμφέρουσα πρόταση, κι εγώ το ίδιο θα έκανα και ο καθένας. Όταν ένας σταθμός έρχεται και σου δίνει ένα συμβόλαιο διετές προφανώς και το αποδέχεσαι! Αν εγώ θα έπρεπε να θυμώσω με κάποιον, θα ήταν με κάποιους ανθρώπους που είχαμε μια συνεργασία και είχαμε πει κάποια πράγματα! Αλλά και με αυτούς μπορεί να θύμωσα κάποια στιγμή αλλά το ξεπέρασα, γιατί σε αυτή τη δο��λειά έτσι γίνεται!»

Όμως είπε ότι δεν θα συμμετείχε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Για την εφηβεία της είπε ότι ήταν ασχημούλα: «Δεν ήμουν πολύ ωραία έφηβη, είχα σιδεράκια, είχα πολύ έντονα φρύδια…»

Το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής της ήταν αναμφισβήτητα οι δυο αποβολές που είχε. Η πρώτη φορά που έχασε ένα μωράκι ήταν λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

«Στην πρώτη για να είμαι ειλικρινής, επειδή μου είπε ο γιατρός μου, ''μην ανησυχείς το 40% των κυήσεων καταλήγει σε αποβολή… Η φύση επέλεξε από το να σου έρθει ένα μωρό με πρόβλημα..να φύγει''. Το αποδέχτηκα λίγο πιο ήρεμα, πιο συγκαταβατικά. Την δεύτερη φορά όταν συνέβη, το πήρα πάρα πολύ βαριά! Με ρωτούσαν πότε θα μείνω έγκυος και εγώ δυο μέρες πριν ήμουν στο χειρουργείο γιατί έπρεπε να φύγει από μέσα μου το άρρωστο μωράκι».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…