Για τη σχέση του με το Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αν και οι δυο τους ήταν αχώριστοι πριν τα «σπάσουν» μεταξύ τους, ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει τα πράγματα λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν κολλητοί!

Μιλώντας γενικότερα για τη φιλία δήλωσε: «Είμαι επιφυλακτικός και στη φιλία και στη σχέση. Έχω πέντε κολλητούς και μ‘ αυτούς συναναστρέφομαι. Εκτός από τον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα) και τη Μαίρη Συνατσάκη δεν έχω κάνει άλλους φίλους από τη δουλειά. Και με αυτούς δεν είμαστε κολλητοί απλώς συναναστραφήκαμε και μοιραστήκαμε πράγματα»

Πάντως για τη φημολογούμενη σχέση του με το μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς κουβέντα δεν έβγαλε καθώς όπως ανέφερε «την προσωπική του ζωή θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα, ενώ υποστηρίζει ότι δεν θα «πουλούσε» ποτέ την προσωπική του ζωή για να ανέβει η δημοτικότητά του.

«Δεν θα πουλούσα ποτέ τίποτα. Είχα καλή πρόθεση στην αρχή και γι’ αυτό τότε τα έλεγα στην εκπομπή. Όμως μετά η μία έφυγε, η άλλη θίχτηκε και έτσι αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Και αυτό το τηρώ εδώ και τέσσερα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.