Νέες ανατροπές και εκπλήξεις επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Στο σημερινό επεισόδιο, η παρεξήγηση μεταξύ της Μπερίν και του Αχμέτ λύνεται, όμως, μία νέα τροπή στην υπόθεση της Αμίνας, τους στεναχωρεί πολύ. Παρόλο, που οι γονείς της Αϊλίν δεν αποδέχονται με κανένα τρόπο αυτό τον γάμο, η ίδια δεν μετανιώνει για την απόφασή της και μιλάει σχετικά με τον Σονέρ.

Η περιέργεια της Τζεμιλέ να συναντήσει τον άνθρωπο που τη βοήθησε, την οδηγεί στο να θέλει να συναντήσει τον Χικμέτ Καρτζί, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Άλλωστε, πίσω από αυτή τη βοήθεια κρύβονται και άλλα πράγματα.

Κι ενώ όλοι επιστρέφουν από το σχολείο, η απουσία της Αϊλίν δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι, ενώ ο Αλί ενημερώνεται για την κατάσταση και όλοι ενεργοποιούνται για τον εντοπισμό της...Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!