Δεόντως «περιποιήθηκαν» τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο ο Νίκος Μουτσινάς και ο Τζώνη Καλημέρης στην τηλεοπτική τους συνάντηση, με τον παρουσιαστή να πετάει τα «καρφάκια» του, που, όμως, δεν έμειναν αναπάντητα.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είναι στο γραφείο και έχει και το “Dancing”, μου λες τι θα κάνει; Δεν προλαβαίνει, θέλει να δει και τον εαυτό του», είπε ο παρουσιαστής του «Νικ Ο Κλοκ» ρωτώντας τον Τζώνη Καλημέρη αν εκείνος, ως διευθυντής που είναι, θα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή ενός σόου του Αlpha.

Αν και ο κ. Καλημέρης δεν «κάρφωσε» ευθέως τον Γιάννη Λάτσιο, φρόντισε να πάρει... αποστάσεις, λέγοντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο διευθυντής είναι διευθυντής στον εαυτό του. «Ευτυχώς το “Dancing” πάει καλά στα νούμερα και δεν μπήκε ποτέ στο δίλλημα αν θα το κόψει», είπε την τελευταία λέξη ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε το «στόλισμα» σχολιάζοντας ένα άρθρο του Πέτρου Κωστόπουλου στο οποίο ασκούσε κριτική στο «Νικ Ο Κλοκ», φορώντας καρό πουκάμισο και κρατώντας πούρο.

Μέσα από το «Πρωινό Mou», ο παρουσιαστής του Mega έδωσε την απάντησή του, λέγοντας με νόημα: «δεν σου είπα Νίκο για τη συνέντευξη, για το κουστούμι σου είπα! Την συνέντευξη την κάνει ο καθένας όπως γουστάρει, όπως μπορεί και όπως θέλει. Εγώ, όμως, θα διαφωνήσω, αν και δεν μου πέφτει εμένα πλάκωμα, ότι το βράδυ θέλει τίτλους. Τους θέλει όμως το απόγευμα».

Δες στο βίντεο όσα είπαν Καλημέρης - Μουτσινάς και την απάντηση του Κωστόπουλου