​Η Δούκισσα Νομικού στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως παρουσιάστρια του σόου χορού μίλησε για τη σύγκριση που γίνεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια για τις κριτικές αλλά και για το γεγονός οτι μπήκε στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

«Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ θέλω να κάνω κάτι με τον δικό μου τρόπο, όσο καλύτερα μπορώ, για να το ευχαριστιέμαι κι εγώ και ο κόσμος» είπε αποκλειστικά στο STAR και πρόσθεσε:

«Μου συμβαίνει κάτι τόσο όμορφο γιατί να σκέφτομαι άλλα πράγματα, που μου αποσπούν την προσοχή; Ο καθένας έχει τον τρόπο του σίγουρα».

Σχετικά με τη δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που είχε πει πως το DWTS χωρίς τη Ζέτα θα ήταν μισό, η Δούκισσα απάντησε: «Ο καθένας έχει την άποψη του, τη σέβομαι. Απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει και θέλω να σκέφτομαι μόνο τα θετικά».

Εκτός όμως από τις εμφανίσεις της στο DWTS, πρόσφατα ανδρικό περιοδικό την έβαλε στη λίστα με τις πιο σέξυ γυναίκες του πλανήτη.

Η ίδια σχολίασε: «Παναγία μου τι έγινε; Όμορφο είναι. Καλύτερα να λένε για τις εμφανίσεις, παρά να λένε για άλλα πράγματα».