Πρώτη ανάρτηση: 09/11/2013, 00:25

Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη, λέει η Δημήτρης Ουγγαρέζος και όταν τον ρωτούν αν τελικά έχει σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς, χαμογελά πονηρά και λέει:

«Εδώ και τρεισήμισι χρόνια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Το κρατάω γιατί το ξεκίνησα στραβά, έφαγα τα μούτρα μου και εξέθεσα κόσμο στην αρχή και από τότε δεν μιλάω γι’ αυτά», είπε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα πώς ξεκίνησαν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Άννα Πρέλεβιτς, ξεκαθαρίζοντας ότι ναι μεν το συζήτησαν στην εκπομπή, αλλά δεν το… πούλησαν όπως το εξέλαβαν πολλοί.

Ο Δημήτρης εξήγησε και τους λόγους που δε θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του δημόσια.

«Αν υποθετικά ήμουν με μια κοπέλα, θα πρόσεχα πάρα πολύ να είναι τα πράγματα σίγουρα για να μην την εκθέσω. Γιατί καλώς ή κακώς ζούμε σε μια χώρα που ο άνδρας που βγαίνει με μία ή και περισσότερες κοπέλες είναι μάγκας και η κοπέλα εκτίθεται. Θα πρόσεχα λοιπόν πάρα πολύ να μην την εκθέσω, οπότε επειδή ξέρουμε πού υπάρχουν κάμερες και πού όχι θα πρόσεχα πάρα πολύ να μην πάω στα μέρη με τις κάμερες μέχρι την ώρα που θα είναι απολύτως σίγουρα τα πράγματα», είπε.